כניסה
למנויות
צרו קשר

חריף של אמא של איילת

חריף של אמא של איילת

 

אין כמו הבישולים של אמא שלי בעולם!!! והחריף הזה אהוב עליי במיוחד ????

החריף ממריץ עיכול, מקל על גזים ונפיחות בטנית, מפזר ליחה ולחות- ע"פ הרפואה הסינית טוב לליחה בריאות ועודף משקל, משחרר גורמים פתוגניים חיצוניים שחדרו, טוב להתקררות ושפעת ומשמיד פרזיטים במערכת העיכול. 

הטעם החריף מתאים לאנשים הסובלים מהצטברות של לחות וליחה בגוף. 

על פי הרפואה הסינית המזון החריף נחשב מגביר אנרגיה ומעודד הזעה, פועל על הריאות ועל המעי הגס.

כמובן כל דבר טוב במידה.

 
רכיבים:

300 גרם פלפל חריף יבש

5 שיני שום

כפית מלח

כפית כמון

שמן זית

 
אופן ההכנה:

חולטים את הפלפלים במים רותחים למשך 30 דקות (שמים בכלי ומעל שופכים מים חמים ומניחים לזה ל 30 דקות, מומלץ להוסיף מעל כלי כבד כדי שהפלפלים ישקעו במים ולא יצופו)

לאחר חצי שעה מסננים מהמים וטוחנים במטחנת בשר יחד עם השום.

לאחר מכן נוסיף כף שמן זית ואת התבלינים.

נעביר לצנצנת זכוכית מעוקרת ונכסה במעט שמן כדי למנוע היווצרות עובש.

 

לפני שאוכלים מומלץ להוסיף לימון טרי סחוט ביחס של 1:1

מעולה כתוספת לתבשילים בזמן בישול, כתוספת בכבישת לימונים וכד'...

 
 
כיצד נתייחס?
חופשי בגדר ההגיון בזמן ארוחה
להאמין. לפעול. להגשים.